suur pilt
Võitjad said kätte väljateenitud autasud
avatar
Reede, 28. november 2014 10:42
Jaanuaris startinud ja novembri esimesel nädalavahetusel lõpplahenduse saanud superkrossihooaja lustakal lõpupeol Villa Andropoffis jagati välja auhinnakarikad, ragistati ajudega ja keerutati jalga.
2WD klassis oli parim Tõnu Peek, tema tehnikat aitab korras hoida mehaanik Jaanus Mikk. Hooaja kokkuvõttes teenis teise auhinna Simo Lind  (149,5 punkti) ja Vahur Kupper (144) pidi leppima kolmanda kohaga.

Hea tava kohaselt kuulutatakse superkrossihooaja lõpupeol igas masinaklassis välja ka jääraja-, ringraja ning krossikuninga tiitli võitnud sportlased. Simo Lind oli  krosside parim, ringrajakuningaks sai Tõnu Peek ja jääradadel valitses Vahur Kupper.

Tagaveoliste autode Classic RWD klassis on 173 punktiga sarja võitja Margo Soomets, keda abistab Mati Soomets. Teiseks tuli Kauri Metsaots (165,5) ja kolmandaks Marko Sau (153,5).

Margo Soometsale kuulub nii jääraja kui ringraja kuninga tiitel ja Kauri Metsaots oli parim krossidel.

2WD vabaklassis kuulub hooaja  parima sõitja tiitel 177 punkti kogunud Kairo Kallasele (mehaanik Mati Kallas), teiseks tuli Karol Pert (99,5) ja kolmandaks Kristo Krinpus (74). Jää- ja ringraja kuninga tiitel läksid Kairo Kallasele ja krossikuninga nimetuse sai Karol Pert.

Rahvakrossis võttis 154 punktiga võidu Aivo Ojala, tema mehaanik on Neeme Lennart Tullus. Teise koha vääriliselt kihutas Ivo Uutar (149,5) ja kolmas oli Siim Ots (133,5). Krossikuningaks sai aga Ojala, jääradadel valitses Uutar ja ringradadel Kristofer Lupp.  

Nelikveoliste autode sarja võidu võttis 147 punktiga Helmet Palm (mehaanik Manivald Kasepõld), talle järgnesid Ameriico Jöffert (105) ja Aivo Mängel (58,5).Palmile kuulub nii jää- kui ringraja kuninga au ja Jöffert sai krossikuningaks.

Noorteklassis tegi 176,5 punktiga puhta töö nii üldarvestuses kui kuningate konkursil Kristofer Lupp (mehaanik Kristjan Lupp). Teiseks tuli Armin-Marlon Mängel (71,5) ja kolmandaks Georg Orr (67).

Superfinaali karika viib taas koju Kairo Kallas, kes oli seitsmel etapil parim.

3

Kommentaarid (0)

Kommentaaride vaatamiseks ja lisamiseks palun logige sisse

Loe edasi...