suur pilt
Lahkuv aasta oli teguderohke
avatar
Eiki Eriste
erkisport@hot.ee
Teisipäev, 23. detsember 2014 14:17
Kohe on käes jõuluaeg ja saabumas tujuküllane aastavahetus. Kui heita pilk tagasi, võib rõõmuga tõdeda, et oli erakordselt edukas aasta.
Jaanuaris startinud ja novembris lõpplahenduse saanud superkrossi karikasarjas pani oma võimed proovile 79 autosportlast, kes olid rajal 337 korral ja kui juurde arvata veel superfinaalid, tehti hooaja jooksul kokku 409 starti.
Erki Spordi karikavõistlustel osalesid krosskardisõitjad 85 ccm ja noorteklassis, VAZ-autod kolmes arvestuses, Volgad ning kahe klassi vormelautod. Nendes arvestuses startis 120 sportlast meilt ja lähinaabrite juurest ning võistlemas käidi 220 korda.  
Meie klubi korraldas samuti 650 ccm krosskartide Eesti meistrivõistlused, kus osales seitse sportlast ja starditi 27 korral.
Väärib märkimist, et juunis Auto24ringil toimunud võistlusel oli kõigis masinaklassides kokku stardis 90 autot, selle näitajaga läksime ringraja ajalukku kui kõige suurema osavõtjate arvuga võidukihutamine.
Kõigil Erki Spordi korraldatud võistlustel kokku osales lõppeval aastal 206 autosportlast ja hommikul tuldi stardijoonele 656 korral. Kui arvestada, et igal võidusõitjal oli kaasas kaks mehaanikut ja esindaja (olid ka suuremad taustajõud), siis autospordi elamuse, kes otseselt asjaga seotud, sai üle 2600 inimese.
Kõigil 11 etapil võisteldi erinevate firmade karikatele ja siinkohal tahan tänada kõiki, kes hoolitsesid auhinnalaua katmise eest.
Aitäh autofirmadele, kes pidasid hooaja lõpupeol meeles nende marki autodel kihutanud võistlejaid.
Suured tänud vapratele kohtunikele ja kõigile toredatele inimestele, kes meie ürituste õnnestumisele oma panuse andsid.
Tänud ka pealtvaatajatele, kes elasid innukalt kaasa vapratele võidusõitjatele.

Mõnusat jõuluaega ja rõõmsat aastavahetust!

Erki Sport
Eiki Eriste3

Kommentaarid (0)

Kommentaaride vaatamiseks ja lisamiseks palun logige sisse

Loe edasi...