suur pilt
Pühapäeval stardib superkrossi karikasari
avatar
Reede, 23. jaanuar 2015 10:00
Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja 2015. aasta esimesel etapil on pühapäeval Raplamaal Ohekatku rajal kavas kaheksa masinaklassi sõidud.
“Traditsioonikohaselt on meie hooaja kolm esimest etappi jää- ja lumerajasõidud,” kõneles sarja peakorraldaja Eiki Eriste. “Kuna lahejääl pole veel piisavalt paksust, alustame hooaega tehniliselt üpris keerukal Ohekatku krossirajal.”

Hooaja avaetapil hakkavad AS Milremi auhindu jahtima kuni 17aastased noored ja täiskasvanud võistlevad klassides 2WD, Classic RWD, 2WD ning 4WD vabaklassis, rahvakrossis ja krosskartidel. Peale neljarattaliste sõidukite kihutavad rajale omavahel mõõtu võtma külgvankrisõitjad.

Juhul kui Erki Spordi mehed saavad ilmataadi liitlaseks, jätkub sari veebruari lõpus Valgeranna jääovaalil ja naistepäeval võisteldakse Taali lumerajal.

Aprillis kihutavad superkrossiautod Laitses ja mais, juunis ning juulis jahitakse sarja punkte ringrajaasfaldil. Hooaja viimased kolm etappi sõidetakse krossiradadel: septembris Põltsamaal, oktoobris Taalis ja novembris Audrus. 3

Kommentaarid (0)

Kommentaaride vaatamiseks ja lisamiseks palun logige sisse

Loe edasi...