suur pilt
Superkrossihooaeg avati Ohekatku rajal
avatar
Neljapäev, 29. jaanuar 2015 11:07
Erki Spordi superkrossi karikasarja esimesel etapil kihutasid Raplamaal Ohekatku jäärajal AS Milremi auhindadele sõiduautod, krosskardid ja külgvankrid.
2WD klassis oli kiireim Margus Ollino (Opel Astra), teiseks tuli Simo Lind (Opel Astra) ja kolmandaks Vahur Kupper (Opel Kadett).
Noorte konkurentsis teenis etapivõidu Georg Orr Lada Samara), talle järgnesid Marko Muru (VAZ 2105) ja Armin-Marlon Mängel (Volkswagen Golf II).
2WD vabaklassis pani oma paremuse taas maksma eelmisel aastal sarja võitnud Kairo Kallas (Honda Civic), teise auhinna vääriliselt kihutas kahes klassis startinud Georg Orr ja kolmanda koha sai Siim Ots (Volkswagen Golf III).
4WD vabaklassi finaalsõidus tuiskas esimesena finišisse Aivo Mängel (Audi 80 Quatro), kes edestas teisena lõpetanud Ainar Arulat (Subaru Impreza) vaid poole autopikkusega ja kolmanda koha punktid sai etapil Ameriico Jöffert (Subaru Impreza).
Rahvakrossi esikohaheitluses oli parim Ivo Uutar (Peugeot 205 GTI), teiseks tuli Alar Talivee (VAZ 2106) ja kolmandaks Meelis Kirst (BMW 318) ning tagaveoliste autode klassis võttis võidu Kauri Metsaots (VAZ 2105).
Krosskartide finaalis kihutas esimesena finišisse Laur Langeproon, kannul Marti Sepp ja Kaido Ambus.
Külgvankrite võistlusel said kolme sõidu kokkuvõttes esikoha Renee Reinu ja Juhan Paabstel, teise auhinna pälvisid Urmas Sugasepp ja Madis Lina ning kolmandaks tulid Tanel Reesna ja Ruslan Talf.
Pika ja põneva võistluspäeva viimases vaatuses, kaheveoliste autode superfinaalis kihutas esimesena finišisse Kairo Kallas, kannul Siim Ots ja Ivo Uutar.

Superkrossi karikasarja järgmine etapp sõidetakse 22. veebruaril Valgeranna jäärajal.3

Kommentaarid (1)

Kommentaaride vaatamiseks ja lisamiseks palun logige sisse

Loe edasi...