suur pilt
Carglassi sooduspakkumine EAL litsentside omanikele
avatar
Esmaspäev, 17. aprill 2017 23:34
Carglassi ja EAL koostöös pakub Carglass kõigile EAL võistleja litsentsi või võistlejakaardi omanikele soodustusi järgnevatel tingimustel:

- Soodustus esiklaaside ostul on 40% võrreldes jaehinnaga.

- Märgitud allahindlusega esiklaase saab üks Eesti Autospordi Liidu 2017. aasta litsentsi või võistlejakaardi omanik, osta maksimaalselt 3 tk hooaja kohta. Iga järgneva ostu saab teha vastavalt Carglass hulgimüügi tingimustele.

- Nimetatud allahindlus ei laiene muudele Carglassi müüdavatele toodetele/tarvikutele ja ka klaasipaigaldus/parandus töödele.

- Kokkulepitud allahindlus ei ole seotud muude Carglassi kampaaniatega ning antud allahindlus ja muude kampaaniate soodustused ei kumuleeru.

- Allahindlus ei laiene kindlustusjuhtumitele. Juhul, kui sõidukil, mille esiklaasi soovitakse vahetada, on kehtiv kindlustus ja klaasi vahetuse katab kindlustus siis sätestatud allahindlus ei kehti.

Kindlustusjuhtum lahendatakse vastavalt Carglassi ja kindlustusseltsi vahelisele kokkuleppele.

Kuidas ostu sooritada:

- Allahindlusega toodete ostmiseks tuleb helistada Carglassi lühinumbril 1720 või saata oma esiklaasi soov e-posti info@carglass.ee (kirjas või kõne käigus palume kindlasti teatada oma isikukood, et meil oleks võimalik tuvastada EAL võistleja litsentsi või võistleja kaardi olemasolu);

- Vastavalt kokkulepitule ja esitatud soovile saame korraldada ostetud klaasi, ühte seitsmest, Cargalssi esindusest.

Carglassi esindused asuvad, Tallinnas, Tartus, Pärnus, Võrus ja Jõhvis.

3

Kommentaarid (0)

Kommentaaride vaatamiseks ja lisamiseks palun logige sisse

Loe edasi...