2WD-klassis pani oma paremuse maksma Tanel Raudsepp (Volkswagen Golf 2), kes finaalsõidu finišijoonel edestas lähimat jälitajat Kristofer Luppi (Mitsubishi Colt) 1,3 sekundiga ja kolmandaks tuli võitjaga sama marki masinat taltsutav Martin Kutser.

Tagaveoliste autode RWD-klassis oli kiireim Marek Ild (BMW 320), talle järgnesid Kristjan Ojaste (BMW 318) ja Andrus Vendel (BMW Compact). 4WD-vabaklassis pakkus Ainar Arula sarja liidrile Ameriico Jõffertile nii kahes eelsõidus kui finaalis tugevat konkurentsi.

Kahe kange duell kestis viimase sõidu viimase ringini ja lõpuks pidi Arula tunnistama Jõfferti 0,8sekundist paremust. Kolmanda pjedestaalikoha hõivas Toomas Toome. Kõigi kolme võistlusauto on Subaru Impreza.

Noorteklassis võitis Raassillal Marko Andreas Muru (Honda Civic), talle järgnesid Robin Altosaar (Opel Astra), Armin-Marlon Mängel (Volkswagen Golf 2) ja superkrossi ainus õrnema soo võidusõitja Elis Jõelaid (VAZ-2105).

Rahvakrossi tagaveoliste autode konkurentsis oli parim Henri Puhmas (BMW 325), teiseks tuli Mihkel Lapp (VAZ-2101) ja kolmanda koha sai Heinari Reinbach (VAZ-2107). Esikveoliste rahvakrossiautode finaali võitis Karol Pert (Volkswagen Golf 2), teine oli Vitali Borovikov (Ford Escort RS 2000) ja kolmas Kert Klemmer (Volkswagen Golf 2).

650kuupsentimeetriste krosskartide võidukihutamisel teenis esikoha paljukordne Eesti meister Laur Langeproon, võitjale järgnesid vanameister Peep Langeproon ja Eero Marnat. Peterburi noored autosportlased võtsid omavahel mõõtu kahes masinaklassis. 125 ccm arvestuses oli kiireim Gregory Anisimov ja 85 ccm klassis sai esikoha Aleksander Polianski.

Pika ja sündmusrohke võistluspäeva viimases vaatuses, üheksa ringi kestnud superfinaalis tuiskas esimesena finišisse Robin Altosaar, kannul Kristofer Lupp ja Andrus Vendel.

Superkrossi karikasarja järgmine etapp sõidetakse 7. mail Audru ringrajal.

Foto autor: Kalle Allik